Σχετικά με εμάς

Το Serious Models αποτελείται από μία ομάδα μοντελιστών που αποφασίσανε να κάνουν το μεράκι τους δουλειά. Γνωρίζοντας τον χώρο εδώ και πολλά χρόνια και με συνδυασμό την εμπειρία στις εισαγωγές και εξαγωγές αποφασίσαμε να κάνουμε το δικό μας online κατάστημα ειδών μοντελισμού.

Έτσι, επιλέξαμε μία πλειάδα από εταιρίες και προμηθευτές στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο που κατά κύρια βάση θα μας προμηθεύουν κιτ, υλικά και αναλώσιμα που εμείς οι ίδιοι θα φτιάχναμε και θα χρησιμοποιούσαμε στον ελεύθερό μας χρόνο. Για αυτό, όλα μας τα είδη είναι προσεκτικά επιλεγμένα με το προσωπικό μας γούστο και πραγματοποιώντας απ'ευθείας εισαγωγές ακόμα και από εργοστάσια καταφέραμε να έχουμε και πάρα πολύ καλές τιμές.

Η λειτουργία του seriousmodels.gr χρηματοδοτείται και στηρίζεται τεχνοκρατικά από την IMET M IKE, μία εταιρία με πολλά χρόνια εμπειρίας σε εισαγωγές, εξαγωγές και παραγωγή πλαστικών προϊόντων. Η ίδια η εταιρία σχεδιάζει και κατασκευάζει καλούπια για την παραγωγή πλαστικών προϊόντων καθώς και την ίδια την παραγωγή πλαστικών προϊόντων. Έχει 20ετή εμπειρία σε εξαγωγές και εισαγωγές πλαστικών προϊόντων σε όλη την Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.

Αναλυτικά τα στοιχεία της εταιρίας:

Injection Molding Engineering and Trading M IKE (IMET M IKE)

G.E.MI. number (Γ.Ε.ΜΗ.): 165342726000
Έδρα: Κονδύλη 15, 59033, Μακροχώρι Βέροιας

 

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Με τιμή,

Serious Models Team,

sales@seriousmodels.gr

2331041415